معرفی بهترین هاست های خارجی
هنگامی که بحث انتخاب بهترین هاست برای یک وب سایت مطرح می گردد، علاوه بر پهنای باند و فضای کافی، باید به مواردی چون امنیت، قابلیت اطمینان، عدم وجود قطعی در سرور، پشتیبانی از تعداد دامین و ساب دامین بسته به کاربری و عدم وجود مشکلات رایج در ارسال و دریافت ایمیل ها مطرح است.
یکی از مهم ترین نکاتی که مدیر سایت باید درنظر داشته باشد قابلیت انطباق هاست با زبان کد نویسی وب سایت می باشد. معمولا برای سایت هایی که با ASP نوشته شده اند باید هاست با سیستم عامل ویندوزی و برای سایت هایی که با پلتفرم PHP نوشته شده اند از هاست هایی که سیستم عامل لینوکس دارند استفاده کرد. هاست های ویندوزی قیمت بالاتری دارند.
در این مقاله به معرفی برخی از بهترین هاست های خارجی می پردازیم.
هاست خارجی Mocha host
این شرکت آمریکایی وب هاستینگ دارای 16 سال سابقه ی کار می باشد. هاست های این شرکت از نوع ابری است و دارای فضا و پهنای باند نامحدود است. ارائه دهنده ی هر دونوع هاست ویندوزی و لینوکسی است. علاوه بر سایت هایی که با php , asp نوشته شده اند، قابلیت پشتیبانی از java, python,perl,ruby را نیز دارد. همچنین این هاستینگ سه نوع دیتا بیس My SQL,Ms SQL,Postgre SQL دارد. پنل کاربری آن از نوع Cpanel می باشد. در طرح های آن ویژگی بک آپ اتوماتیک جلب توجه می کند. همچنین Mocha گارانتی می دهد که هاست با سرعت و بدون هیچ گونه قطعی کار میکند.
هاست خارجی Host papa
در این هاستینگ، هاست فقط سیستم عامل لینوکس دارد. مناسب میزبانی از سایت هایی با زبان php,perl می باشد. دیتابیس اختصاص یافته به مشترکین از نوع My SQL بوده و دارای کنترل پنل اختصاصی cpanel است. در طرح پایه، فضای 100 گیگابایت و پهنای باند نامحدود به همراه قابلیت اتصال 2 وب سایت و پشتیبانی از 100 آدرس ایمیل وجود دارد. در طرح های پیشرفته تر، فضا و تعدد وبسایت ها به میزان نامحدود، به چشم می خورد و قابلیت بک آپ اتوماتیک وجود دارد.
هاست خارجی Green Geeks
این شرکت با سابقه ی 10 ساله در ارائه ی وب هاست، در کالیفرنیای آمریکا واقع شده است و در حال حاضر از 300 هزار وبسایت میزبانی می کند. Green Geeks ارائه کننده ی هاست هایی با کیفیت و تحت سیستم عامل لینوکس است که از سایت های نوشته شده با python,php,perl به خوبی میزبانی می کند. دیتا بیس My SQL و داشتن کنترل پنل cpanel از دیگر ویژگی های آن می باشد. فضا و پهنای باند نا محدود، پشتیبانی از چندین دامین و ساب دامین و گارانتی 99.9 درصدی در عدم قطع شدن هاست، آنرا به انتخاب خوبی تبدیل کرده است. این شرکت جهت اطمینان بیشتر به مشتریانش فرصت 30 روزه ی تست سرویس را داده است که در صورت عدم رضایت آنها، مبلغ پرداختی را باز می گرداند.پ
هاست خارجی Fat cow
شرکت هاستینگ در سال 1998 در نیو مکزیکو تاسیس گردیده است. این شرکت ارائه دهنده ی یکی از با کیفیت ترین هاست های لینوکسی دنیا می باشد و سرور های آن از سایت های تحت php, python پشتیبانی می کنند. وجود فضا و پهنای نا محدود، دیتابیس My SQL، امکان پشتیبانی از دامین های نامحدود از ویژگی های سرویس های ارائه شده است. Fat cow یک دامین رایگان هم بر روی سرویس خریداری شده به مشتری تحویل می دهد.
هاست خارجی Host Gator
این شرکت دارای 16 سال سابقه ی کار می باشد. هر دو سرویس هاستینگ تحت ویندوز و تحت لینوکس را ارائه می دهد و با وب سایت هایی که با php, perl نوشته شده سازگار است. وجود دیتا بیس My SQL، کنترل پنل اختصاصی Cpanel ، فضا و پهنای باند نامحدود، پشتیبانی از دامین های بسیار زیاد و راحتی در نصب و راه اندازی از ویژگی های آن است. بنابر تجربه ی کاربران بسیار آن در سراسر جهان، احتمال قطعی در سرویس های این شرکت بسیار پایین است و در بسیاری از سایت ها و ژورنال های حوزه ی IT ، خریداری از Host Gator توصیه شده است.
منبع ترجمه از:
عرض سلام و ادب
لطف میکنید یک راهنمایی جامع برای خرید سرویس دامین و هاست از یک میزبانی خارجی عنوان کنید/ آیا بهتر است بدنبال یک هاست خارجی باشیم که با تحریم مشکلی نداشته باشد و یا اینکه از پروفایل جعلی استفاده کنیم؟
1- بهترین روش برای خرید و عدم مواجه با مشکل تحریم از سایت های خارجی چه روشی است؟
الف- استفاده از پروفایل جعلی در خود هاست و همچنین برای ثبت دامنه
ب- استفاده از پروفایل واقعی در هاست خارجی و پروفایل جعلی برای ثبت دامنه در همان میزبانی
ج- استفاده از پروفایل واقعی در هر صورت
2- لطف میکنید که به نظر شخصی خودتان یکی از بهترین هاست و بهترین روش را توضیح دهید تا حداقل مطمئن باشیم که برای سال ها به مشکل برخورد نمیکنیم. چون من این تجربه را داشتم که با پروفایل جعلی ثبت کردم و به یکباره پس از یکی دو سال، یک دفعه شرکت به اکانت گیر داده. با اینکه با وی پی ان ….
یا به هر حال یک جایی اشتباه انسانی از سوی خودمان باعث ….
ممنون از مطلب و سایت بسیار خوبتان
سلام،
برای خرید هاست از سایت خارجی بهتره از اطلاعات یک فرد خارجی استفاده بشه تا اگر مشکلی پیش اومد و نیاز به احراز هویت بود به مشکل برنخورید. همچنین برای ورود به هاست و کارهای مدیریتی در پنل خرید سایت مدنظر بهتره از ویپیاس استفاده کنید تا همیشه آیپی و اطلاعات سیستمتون یکسان باشه.
سلام
من میخوام یک هاست وردپرسی خارجی تهیه کنم
بهم پیشنهاد خرید از bluehost رو دادن
به نظرتون bluehost گزینه خوبی برای هاست وردپرس هست ؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدین
متشکرم
سلام، بله این شرکت جزو بهترین 10 شرکت برتر هاستینگ خارجی هست که میتونید ازش خرید کنید. فقط دقت داشته باشید که با مشخصات ایران خریداری نکنید، ممکنه بخاطر مسائل تحریم یا حتی عدم ارائه سرویس به کاربران ایرانی به مشکل بخورید.
سلام منمیتونم برا فروش بینالمللی با ورد پرس از هاست ایرانی استفاده کنم؟
سلام
طبق بررسی من هاستیگ mochahost شرایط ایده آلی برای سایت های پر حجم دارد و قیمتی به مراتب پایین تر از هاستینگ های داخلی خواهد داشت.
آیا تفاوتی از نظر سرعت بارگزاری و دانلود سایت در سرور داخلی و خارجی وجود دارد؟
مزایا و معایب هاست های خارجی و داخلی در قیاس با هم چیست؟
سلام یاشار جان،
در حال آماده سازی یک مقاله جامع در همین زمینه هستیم که تا چند روز آینده منتشر میشه، بعد از انتشار از همین طریق اطلاع میدم که مطالعه کنی و به پاسخ سوالتی که تو ذهنت داری برسی.
بسیار از پاسخگویی سریعتون سپاسگزارم، منتظر مقاله خوبتون خواهم بود، ممنون
به نظرتون شرکت mochahost از نظر کیفیت، خدمات و میزان قطعی جزو شرکت های برتر محسوب می شود؟ چون در بسیاری از سایت ها جزو 10 شرکت برتر نیست ولی در چند سایت هم به عنوان شرکت های با کیفیت معرفی شده است.
آیا قرار دادهای بلند مدت مثلا سه سال (به علت تخفیف بیشتر) را با این شرکت ها توصیه می کنید؟
زیاد با این شرکت آشنایی ندارم، اما شرکتهای خارجی مثل گوادی، بلو هاست و هاست گیتور از شرکتهای محبوب هاستینگ هست که میتونید ازش هاست چند ساله هم تهیه کنید.
بسیار سپاسگزارم.
سلام و تشکر از مطلب مفیدتون.
لطف می کنید ارزانترین هاستینگ خارجی با توجه به کیفیت خوب رو معرفی بفرمایید؟
سلام
در مقاله زیر کامل میتونید لیست بهترین هاست های خارجی ارزان رو مشاهده کنید
https://hostingfacts.com/cheap-web-hosting/